HomeSense categoriaL’Ajuntament de Deltebre distribueix 2.000 llapis reciclats i amb llavors de plantes...

L’Ajuntament de Deltebre distribueix 2.000 llapis reciclats i amb llavors de plantes medicinals

BAIX EBRE // En el marc del Dia Mundial del Medi Ambient, que es celebra aquest dissabte 5 de juny,  l’Ajuntament de Deltebre ha repartit entre els centres educatius del municipi, l’escola bressol i el  centre La Duna, 2.000 llapis elaborats amb paper de diari reciclat i que contenen llavors de  camamilla i de donzell.  

Paral·lelament, també s’ha repartit un fulletó amb les instruccions d’ús per tal que puguin brollar  les plantes, i consells de reciclatge per tal que els xiquets i xiquetes aprenguin a saber a quin  contenidor van els residus. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la visita als centres,  ha explicat que “aquesta actuació s’emmarca en les diferents accions de sensibilitat ambiental que  com a Ajuntament de Deltebre estem desenvolupant per conscienciar a la ciutadania sobre la  necessitat de reciclar i tenir cura del medi ambient”. 

Més enllà de l’alcalde, a la visita als centres també ha participat el tinent d’alcaldia de  #DeltebreProjecció, Carlos Serra, i el regidor d’Imatge de Poble, Polítiques Ambientals i Platges,  Joan Lucas, a banda del representant de l’empresa que gestiona el serveis de neteja i residus al  municipi, Josep Fornós.  

En aquesta mateixa línia, i en el marc del Dia Mundial del Reciclatge, l’Ajuntament de Deltebre  també ha elaborat un vídeo didàctic per fomentar el reciclatge al municipi i per involucrar a la  ciutadania per a què esdevingui part de la solució en el marc de l’actual crisi climàtica. El vídeo es  pot visualitzar al canal Youtube de l’Ajuntament de Deltebre, com també a la resta de xarxes socials  de l’administració.  

Totes aquestes actuacions s’efectuen des de l’Ajuntament de Deltebre conjuntament amb el servei  d’Imatge de Poble, Innovia Coptalia i Fornós Contenidors, i es poden consultar a la pàgina web  www.deltebrerecicla.cat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

54 + = 55

Últimes notícies