HomeInfraestructuresL’Ajuntament de Deltebre farà un segon dragat a la bocana del riu...

L’Ajuntament de Deltebre farà un segon dragat a la bocana del riu Ebre

L’Ajuntament de Deltebre esta treballant per a realitzar un nou dragatge a la bocana del riu davant l’acumulació de sorres a la desembocadura a causa dels darrers temporals. La data fixada per a dur a terme el dragatge serà este dimecres 1 de juny.

L’ajuntament ja fa temps que va iniciar els tràmits per a poder actuar de nou a la desembocadura del riu i ja en la Junta de Govern del passat 20 d’octubre de 2021 es va traure a licitació el projecte de manteniment del calat mínim a la desembocadura del riu Ebre i que ja preveia actuar entre els mesos de febrer i juny de 2022 si les condicions ho requerien. A més, l’Ajuntament ha sol·licitat i ha obtingut un nou permís del departament de Territori per poder actuar a la bocana. Un permís que tindria una durada d’un any.

El primer dragatge a la desembocadura es va fer l’abril del 2019. En aquell primer dragat es va extraure al voltant de 1.500 metres cúbics d’arena definint un calat de 250 centímetres a la desembocadura. En esta ocasió no s’ha detallat de moment la quantitat de sorra que es dragarà, ni tampoc on es dipositarà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies