HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de la Ràpita fa arribar els dossiers a l’alumnat dels tallers...

L’Ajuntament de la Ràpita fa arribar els dossiers a l’alumnat dels tallers de memòria i estimulació cognitiva

MONTSIÀ // La Regidoria de Polítiques Socials i Igualtat de la Ràpita fa arribar, a l’alumnat dels tallers de memòria i estimulació cognitiva per a gent gran, els materials necessaris per a poder-los dur a terme. Davant de la impossibilitat de realitzar els tallers de manera presencial per la pandèmia actual, a cada membre dels tallers se li facilita un dossier amb diverses activitats i exercicis.

A banda, la professional que gestiona els tallers, Rosa Reverté, resta a disposició de l’alumnat per fer-los un seguiment i aclarir qualsevol qüestió que tinguin durant la realització del dossier. La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, exposa que “som coneixedors de l’interès que ha manifestat l’alumnat per continuar realitzant els tallers, però la situació de rebrot ho ha impossibilitat, i per aquest motiu, hem buscat una altra alternativa i aquesta ha sigut fer-los arribar els materials a casa seva”.

Els tallers de memòria s’organitzen amb l’objectiu de fomentar l’envelliment saludable i satisfactori mitjançant l’exercici mental. Gràcies a aquests exercicis mentals com són l’atenció, el raonament, la creativitat, la memòria o el llenguatge, es milloren les habilitats i les capacitats cognitives de les persones. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 15 = 16

Últimes notícies

-->