HomeEconomiaL'ajuntament de la Ràpita impulsa un estudi per elaborar un pla local...

L’ajuntament de la Ràpita impulsa un estudi per elaborar un pla local d’habitatge

L’Ajuntament de la Ràpita elabora el pla local d’habitatge per aprofundir en les polítiques d’habitatge que es desenvolupen actualment al municipi i plantejar les accions de futur. El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge esdevindrà l’instrument que permetrà fixar l’estratègia i les actuacions a dur a terme a la Ràpita.

La regidora de Polítiques Socials i Igualtat, Oona Tomàs, declara que “volem donar resposta a la necessitat detectada des de les regidories de Polítiques Social i Igualtat i Joventut, i el primer pas per fer-ho és conèixer la situació d’habitatge que tenim a la Ràpita”. Tomàs exposa que “amb el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge podrem posar sobre la taula les línies d’actuació per modificar la situació en relació amb l’habitatge accessible, el teixit residencial o el potencial de creixement residencial”.

D’esta forma, es realitzarà una diagnosi mitjançant els antecedents en polítiques d’habitatge al municipi, el marc legal que els fonamenta, l’estructura territorial i l’estructura urbana i residencial, entre altres. Així com la dinàmica demogràfica i residencial a la Ràpita; l’oferta i l’accessibilitat al mercat de l’habitatge; les problemàtiques i necessitats d’habitatge accessible i social; les característiques generals del teixit residencial; l’estat d’execució del sòl residencial; i el potencial i les previsions de creixement residencial.

Un cop feta la diagnosi, el següent pas serà formular els objectius estratègics i les línies d’actuació que definiran les finalitats municipals en matèria d’habitatge que han d’assenyalar la direcció cap a on s’encaminarà la política local d’habitatge dels pròxims anys de vigència del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge.

Les propostes d’actuacions del PAMH seran les que es deriven de la diagnosi, objectius i estratègies definits i que es desenvolupen durant els anys de vigència del Programa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 25 = 30

Últimes notícies

-->