HomeEducacióL’Ajuntament de la Ràpita obre la convocatòria de les beques transport del...

L’Ajuntament de la Ràpita obre la convocatòria de les beques transport del curs 2019/20

MONTSIÀ // L’Ajuntament de la Ràpita ha convocat una nova línia de beques per al transport dels estudiants d’estudis superiors del municipi per al curs 2019-2020. Com en altres edicions, este ajut es dóna als i les estudiants rapitencs que s’han de desplaçar fora del municipi per cursar els seus estudis i que suposa, en molts casos, un desavantatge per poder accedir a l’educació superior o universitària.

Cada estudiant pot optar a un ajut d’entre 50 a 300 euros, dependent de la distància del seu centre educatiu amb la Ràpita. La partida total assignada per a este ajut és de 33.000 euros. Les sol·licituds es poden enviar abans del 30 de setembre i tots els formularis es poden trobar a la web de l’Ajuntament (www.larapita.cat).

Els requisits per accedir a estos ajuts són quatre: haver estar matriculada en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau en el curs 2019-2020; tenir una edat compresa entre els 17 i els 25 anys en el moment de la matrícula; haver aprovat un 50% dels crèdits matriculats; i estar empadronat a la Ràpita.

“Este curs serà estrany i difícil per als estudiants de la Ràpita i les seues famílies. Per això, era molt important convocar esta beca i donar certesa i seguretat als nostres estudiants, que ja fan un gran esforç per poder marxar fora a estudiar”, ha dit la regidora  d’Educació Èrika Ferraté.

L’any passat, l’Ajuntament de la Ràpita va atorgar un total de 174 beques d’un total de 185 sol·licituds rebudes per al curs 2018-2019. De les sol·licituds aprovades, 73 corresponien a estudiants matriculats en centres de l’àrea metropolitana de Barcelona, 38 de Tarragona, 18 de Tortosa i 15 d’Amposta, a més d’altres localitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 52 = 53

Últimes notícies