HomeSocietatL’Ajuntament de la Ràpita posa en marxa un servei d’atenció social i...

L’Ajuntament de la Ràpita posa en marxa un servei d’atenció social i d’ajuts fiscals per pal·liar els efectes de les mesures de contenció del coronavirus

L’ajuntament de la Ràpita ha activat un servei d’atenció a les persones vulnerables a l’epidèmia de coronavirus (COVID-19) que, coordinat per la regidoria de Polítiques Socials, prestarà atenció a la gent que necessiti rebre alimentació o medicaments a casa. Així mateix posa en marxa un paquet de mesures econòmiques per reduir la pressió fiscal i ajudar a combatre els efectes econòmics del coronavirus.

L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, ha explicat aquestes mesures en una roda de premsa retransmesa per Ràdio Ràpita i en streaming per les xarxes socials de l’Ajuntament, i sense la presència física de periodistes que han pogut fer arribar les seves preguntes prèviament.

“És imprescindible que tothom es quedi a casa. Em de tenir en compte que el real decret de l’Estat d’Alarma hauria de ser més contundent i més clar. Davant d’esta situació, demano màxima responsabilitat de tothom. Els esforços individuals que fessim anirem en benefici de la col·lectivitat”​, ha dit Caparrós.

El servei d’atenció a persones vulnerables, disponible des d’aquest dilluns 16 de març, va dirigit a persones majors de 65 anys, amb patologies i pluripatologies amb l’objectiu que no hagin de sortir al carrer a subministrar-se aliments, productes de primera necessitat o medicaments.

El servei es sol·licita al telèfon 637589289, des d’on el serveis socials de l’ajuntament i un grup de voluntaris gestionaran les peticions amb els establiments comercials i farmàcies del municipi. Tanmateix, amb la col·laboració d’un equip psicològic voluntari, s’oferirà atenció telefònica per ajudar a passar el confinament.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies