HomeSense categoriaL'Ajuntament de la Ràpita presenta la nova campanya viral #JoComproACasa per impulsar...

L’Ajuntament de la Ràpita presenta la nova campanya viral #JoComproACasa per impulsar el comerç local

MONTSIÀ // L’alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, la regidora de Comerç, Conxi Vizcarro, i el regidor de Mitjans de Comunicació, Joan Grau, han presentat aquest dilluns el primer vídeo de la nova campanya #JoComproACasa. Este és el primer d’un total de cinc càpsules i un spot final que es distribuiran per les xarxes socials amb l’objectiu de rellançar el consum intern als negocis de la població en el context de la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. “Seran cinc càpsules que mostraran els diferents sectors econòmics del nostre poble, amb l’objectiu d’acabar potenciant i dinamitzant els nostres comerços i impulsar el consum intern”, ha subratllat Josep Caparrós.

En este primer vídeo descobrim la història de la Santa Petra, un vaixell de pesca que l’any 1960 va estar a punt de naufragar però que finalment va ser rescatada per altres barques del port rapitenc que van sortir a la seua crida de socors. Qui ens explica la història és Josep Elorz, Pepito ‘Lo Guapo’, un d’aquells joves mariners que van partir al rescat dels seus companys sense pensar-s’ho dues vegades. “Aquell rescat simbolitza l’acció que hem de fer ara els rapitencs i rapitenques: ens hem d’ajudar mútuament per tirar endavant el nostre teixit comercial i per, en definitiva, tirar endavant el nostre poble i impulsar la Ràpita”, ha afegit Caparrós.

La campanya #JoComproACasa forma part de les accions que el govern municipal ha engegat per donar resposta a la crisi de la Covid-19, en un pla anomenat ‘Impulsem la Ràpita’. Coincidint amb l’entrada en vigor de l’anomenada ‘nova normalitat’ i la possibilitat de tornar a viatjar per tot el territori, l’Ajuntament de la Ràpita també presentarà una nova campanya comunicativa per promocionar el municipi com una destinació segura i atractiva pels visitants.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies