HomeUrbanismeL’Ajuntament de l’Aldea continua amb l’arranjament de camins i carrers a la...

L’Ajuntament de l’Aldea continua amb l’arranjament de camins i carrers a la població

Amb una actuació de 395.578,08 € destinats a l’arranjament de camins i carrers de la població, 189.486,25 € han estat subvencionats pels àrids reciclats, pel temporal Glòria, pels aiguats del 2018 i altres línies d’ajuts d’altres administracions. La regidoria d’Acció Urbana i Rural de l’ajuntament de l’Aldea continua realitzant un inventari exhaustiu dels camins i carrers pendents d’arranjament, tenint en compte que el terme municipal compta amb 35 km2 dels quals més de 95 km de camins i carrers recorren la població.

Foto: Cedida

Pepe Caballé regidor d’Acció Urbana i Rural ha declarat que “Des d’aquesta regidoria i des de que vam entrar al govern municipal, vam apostar per canviar la imatge de l’Aldea. Una de les principals accions ha estat l’arranjament de camins i carrers del poble, molts dels quals es trobaven molt deteriorats. Portem fetes 70 actuacions que hem realitzat amb reg asfàltic, alguns amb formigó i d’altres amb àrids reciclats a diferents camins i carrers de l’Aldea que estaven molt deteriorats per les intenses pluges sobtades que ha sofert la nostra població. D’altra banda molts dels camins de la zona dels arrossars que estaven amb reg asfàltic els arranjarem properament amb àrids reciclats, pel deteriorament causat pels tractors que treballen amb rodes de ferro, i circulen pels camins. Recordem que aquestes accions estan totalment prohibides”.

Les últimes actuacions que s’han dut a terme aquest dies amb àrids reciclats, han estat els arranjaments del c/ Terra Alta, i el camí de Bufarra, l’eixamplament de la vora del canal, el camí Carvallo, l’esplana del Cap l’Aldea, el camí de Bernis, el camí del Barquero, i l’eixamplament del camí de la baixada de l’Ermita el qual s’han utilitzat 5375 m3 d’àrids reciclats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 74 = 81

Últimes notícies