HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de l'Aldea realitza el canvi de les lluminàries de l'estadi municipal

L’Ajuntament de l’Aldea realitza el canvi de les lluminàries de l’estadi municipal

L’Ajuntament de l’Aldea realitza el canvi de les lluminàries de l’estadi municipal la Unió.

L’obra consisteix amb la substitució de l’enllumenat de les quatre torres existents, amb focus obsolets, per il·luminació LED. Aquest canvi aportar més lluminositat al terreny de joc i un estalvi energètic considerable. Té un cost total de 34.180,23 € i representa una millora per l’activitat diària de la Unió Esportiva Aldeana.

Josep Franch Pellisé regidor d’Acció Esportiva ha manifestat que “Un dels compromisos que vam adquirir amb la Unió Esportiva Aldeana al principi de la legislatura, va ser la de substituir l’antic enllumenat del camp per lluminàries LED de nova generació.” També creu que “és una obra molt necessària que millorarà notablement la visibilitat del terreny de joc i que representa un estalvi energètic importantíssim per al nostre poble. Aquest canvi també permetrà que es puguin jugar partits de categories superiors als que fins ara es jugaven per no complir els requisits d’il·luminació que marca la federació. Des de la regidora d’Acció Esportiva estem satisfets que amb només set mesos de govern, projectes necessaris com aquest, ja siguin una realitat”, ha detallat.

Les obres es van iniciar dilluns i està previst que finalitzen aquest dimarts per no interrompre els entrenaments del planter del futbol base.
 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 2 =

Últimes notícies

-->