HomeSense categoriaL’Ajuntament de l’Aldea reasfalta 7.500 m² al nucli urbà

L’Ajuntament de l’Aldea reasfalta 7.500 m² al nucli urbà

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Aldea van inventariar i localitzar 157 punts deteriorats d’aglomerat asfàltic a diferents carrers del nucli urbà, principalment a l’av. Catalunya, de deteriorament de la via pública.

En una primera fase es va asfaltar l’av. Robert Graupera i una bona part del c/ Major, i en esta segona fase es milloraran més de 7.500 m² d’una gran part dels punts deteriorats.

S’hi han asfaltat una bona part dels laterals de l’av. Catalunya, una important part del c/ Lluís Braille, que juntament amb el c/ Major van ser els primers carrers que es van asfaltar a l’Aldea, així com altres cruïlles i zones de carrers del nucli urbà que tenien molta necessitat.

Xavier Royo Alcalde de L’Aldea ha explicat: “En estes dos primeres fases, hem reduït d’una manera considerable els punts deteriorats que teníem a la via pública i a la vegada hem millorat la imatge dels carrers del poble. Lamento que tots els diners invertits a reasfaltar a l’av. Catalunya s’hagueren pogut invertir a millorar altres punts del nostre poble, si quan es va recepcionar l’av. Catalunya (N-340) s’hagués acceptat la carretera asfaltada de nou, com habitualment fan tots els Ajuntaments en aquest tipus de recepció, fet que el nostre grup va reclamar insistentment quan estàvem a l’oposició i no se’ns va fer cas per l’anterior equip de govern”.

L’Ajuntament, ‘iniciarà la tercera fase, tan aviat quan siga possible, on s’intentarà finalitzar amb tots els punts deteriorats, per així després poder començar a asfaltar carrers que hi ha en reg asfàltic de dintre de la població.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 2 =

Últimes notícies