HomeEconomiaL’Ajuntament de l’Ampolla aprova un pressupost de 6 milions d’euros

L’Ajuntament de l’Ampolla aprova un pressupost de 6 milions d’euros

El Ple ordinari del mes de desembre de l’ajuntament de l’Ampolla ha aprovat el pressupost municipal amb una xifra de 6.055.946,15 euros.

El pressupost de l’Ampolla per a l’any 2022 continuarà posant l’accent en atendre les necessitats socials, se seguirà donant el xec nadó als nous infants i es continuarà subvencionant el transport escolar i els llibres des de primària fins a batxillerat, però a més, s’ha inclòs una nova partida, de 7.000 euros, per fer front a situacions d’emergència social i pobresa energètica.

També es dedica un 8,39% del pressupost a les inversions d’obres de carrers. Esta partida es veurà complementada amb el romanent de tresoreria que s’incorporarà un cop els pressupostos s’hagen aprovat definitivament.

El principal projecte d’obres que es durà a terme serà la renovació de la pavimentació, de la xarxa de baixa tensió, de l’enllumenat públic i de la xarxa de telecomunicacions dels carrers València, Castelló, Alacant, Sagunto, Travessera de Castelló i Eudald Pedrola. També hi ha previst la instal·lació de plaques solars a la zona esportiva del Camp Municipal de Futbol, acció que s’emmarca en el pla de compromís adquirit per cuidar el medi ambient i minimitzar els efectes del canvi climàtic.

Pel que fa a la promoció turística, és una de les principals apostes del consistori, seguint la línia de fa anys. La fusió del Patronat Municipal de Turisme de l’Ampolla amb l’Ajuntament que s’ha dut a terme este any per optimitzar recursos, també és el motiu pel qual es destina una quantitat més important del pressupost a esta àrea.

Així mateix, el pressupost contempla una partida destinada al compromís d’avançar en el compliment dels objectius de desenvolupament sostenible i en activitats i accions per promoure una bona educació mediambiental entre la ciutadania perquè canvien les seues dinàmiques de consum i reduïsquen la producció de residus.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 82 = 89

Últimes notícies