HomeSense categoriaL'Ajuntament de l'Ampolla entregarà un lot de bolquers ecològics a les famílies...

L’Ajuntament de l’Ampolla entregarà un lot de bolquers ecològics a les famílies que tinguen fills durant el 2021

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla farà entrega al llarg del 2021, un lot de bolquers ecològics a les famílies amb nou nats. Estos bolquers es podran utilitzar fins als 6 mesos d’edat, estalviant així una mitjana de 700 bolquers d’un sol ús, els quals són molt difícils de reciclar i representen un gran impacte per a l’entorn natural.

Estos lots contenen elements reutilitzables i també inclouen tovalloletes que són biodegradables i que s’han de dipositar al contenidor de resta. Les farmàcies de la localitat disposen de recanvis dels productes de talles més grans per si passats els 6 mesos s’opta per seguir utilitzant este producte en comptes dels bolquers convencionals.

El consistori pretén reduir l’impacte econòmic que suposa per a una família l’arribada d’un infant, i aspira reduir la petjada mediambiental. 

La regidora de Medi Ambient Meritxell Faiges ha explicat que “perquè estos infants puguen gaudir de la natura tal com l’hem conegut nosaltres, des de la Regidoria de Medi Ambient ens hem proposat ajudar les famílies a reduir l’impacte tan negatiu que tenen els bolquers convencionals per al medi ambient”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

17 + = 20

Últimes notícies