HomeUrbanismeL鈥橝juntament de l'Ampolla finalitza les obres de millora del carrer Rave de...

L鈥橝juntament de l’Ampolla finalitza les obres de millora del carrer Rave de Mar del barri del Bacon茅

L’Ajuntament de l’Ampolla ha finalitzat recentment les obres de millora del carrer Rave de Mar, situat al barri del Bacon茅, que estava afectat a causa dels temporals i tempestes que hi va haver l’煤ltim any. Aquests fen貌mens meteorol貌gics van minvar considerablement l’ample de la cal莽ada, que va passar de tenir entre 4 i 5 metres d’amplada a tenir-ne 2 en alguns punts. A m茅s a m茅s, hi havia diversos sots al llarg de tot el tram afectat.

Les actuacions que s’han realitzat han estat, entre d’altres, la demolici贸 del paviment asf脿ltic existent per a la posterior pavimentaci贸 d’aquest tram de vial amb formig贸 amb fibres i la col路locaci贸 de pedres d’escullera per evitar el deteriorament del vial en aquest punt, la formaci贸 de vorera i la realitzaci贸 d’una cuneta de formig贸 amb fibres entre les pedres d’escullera i el vial, per tal de conduir les aig眉es pluvials a un punt m茅s baix i evacuar-les aix铆 de cara al mar.

La inversi贸 en aquesta actuaci贸, que ha tingut una durada d鈥檜na setmana aproximadament, ha estat de 12.032 euros i ha anat a c脿rrec de l鈥橝juntament de l’Ampolla.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

8 + 1 =

脷ltimes not铆cies