HomeSocietatL’Ajuntament de l’Ampolla impulsa la participació ciutadana amb la plataforma ‘Decidim l’Ampolla’

L’Ajuntament de l’Ampolla impulsa la participació ciutadana amb la plataforma ‘Decidim l’Ampolla’

L’Ajuntament de l’Ampolla ha apostat per la plataforma digital Decidim l’Ampolla per crear un nou sistema de participació ciutadana que impulsi i faciliti les aportacions ciutadanes en la presa de decisions de les polítiques públiques municipals. Un element clau per alinear-se amb les necessitats reals de la ciutadania de manera que entre tothom es prenguin decisions intel·ligents i implementades de forma adequada.

Aquesta plataforma servirà per unificar en un sol espai tant l’exposició d’informació per part de l’administració com el recull de les propostes, opinions i votacions de la ciutadania. Així mateix, aquest servei també serà una eina per publicar convocatòries de reunions i d’assemblees i per crear consells de participació estables en el temps.

Gràcies al fàcil maneig de l’eina, totes les persones empadronades i residents al municipi podran participar en les votacions d’una forma fàcil i intuïtiva sigui online o presencial. D’aquesta manera, “volem seguir contribuint a crear una societat més oberta, transparent i col·laborativa”, explica la regidora Meritxell Faiges.

“Després de treballar durant un any en aquest ambiciós projecte, ja podem dir que Decidim l’Ampolla és una realitat. Hem fet un pas més en el nostre compromís de donar veu a la ciutadania, perquè tingui un altre canal al seu abast perquè continuem construint entre tothom el nostre poble”, afegeix Faiges.

Per saber més sobre els processos de participació ciutadana, visiteu l’enllaç ampolla.decidimcatalunya.cat, en l’apartat ‘Ajuda’ trobareu tota la informació.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 36

Últimes notícies