HomeSense categoriaL’Ajuntament de l'Ampolla instal·la un nou dispositiu DEA a la...

L’Ajuntament de l’Ampolla instal·la un nou dispositiu DEA a la urbanització de Cap-Roig

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat un nou dispositiu DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic) connectat a la xarxa del 112 al carrer Mestral, a Cap-Roig. Esta ubicació ha estat seleccionada perquè és un punt visible i cèntric de la urbanització, fet que permet que en cas d’haver-se d’utilitzar el DEA siga més accessible.

Esta nova instal·lació és una ampliació del Pla 2018-2020 de desplegament i millora de la xarxa DEA del municipi que van signar l’Ajuntament de l’Ampolla i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) amb l’objectiu de donar millor cobertura a la totalitat del municipi per tal que l’Ampolla esdevinga un territori cardioprotegit.

Amb este nou dispositiu, l’Ampolla ja disposa de vuit aparells DEA de propietat municipal repartits per diferents punts de la població. Els desfibril·ladors estan ubicats al Poliesportiu de la zona del Camp de Futbol Municipal, al Casal Municipal, a l’escola Mediterrani, a la plaça González Isla, a la zona dels Pinets, al passeig de l’Arenal, a la urbanització de Cap Roig i al vehicle de la Guàrdia Urbana que està de servei.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies