HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de l'Ampolla millora la infraestructura exterior del CAP per a...

L’Ajuntament de l’Ampolla millora la infraestructura exterior del CAP per a resguardar la ciutadania

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla ha invertit 5.000 euros en la millora de la infraestructura externa del CAP l’Ampolla. Amb aquesta reforma es pretén que els usuaris i les usuàries que estan esperant a l’exterior del consultori per a ser atesos estiguen resguardats de les inclemències meteorològiques.

La pandèmia de la Covid-19 ha comportat canvis en les dinàmiques de tots els Centres d’Atenció Primària del país i, per tant, també al CAP l’Ampolla. Una de les modificacions és la d’evitar que es reunisquen moltes persones a l’interior del consultori.

Segons l’alcalde de l’Ampolla, Francesc Arasa, “per tal d’intentar que aquesta situació afecte el menys possible als veïns i a les veïnes, sobretot tenint en compte que estem a les portes de l’hivern, des de l’Ajuntament hem cregut que el més convenient era instal·lar un sostre i unes lones laterals per a salvaguardar les persones que estan esperant ser ateses. Aquesta és una mesura provisional, ja que s’intentarà que l’activitat del CAP torne a ser la mateixa que la d’abans de la pandèmia com més aviat millor”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 27

Últimes notícies

-->