HomeTerres de l'EbreEl Gran Recapte manté oberts els canals de donacions virtuals fins el...

El Gran Recapte manté oberts els canals de donacions virtuals fins el 16 de desembre

TERRES DE L’EBRE // “Molt, però no suficient”, aquesta ha estat la valoració que n’ha fet el portaveu del Banc dels  Aliments a les Terres de l’Ebre, Òscar Ologaray. I és que el Gran Recapte ha recollit, a l’espera  del recompte final, uns 5 milions d’euros a Catalunya, amb els que es preveu poder comprar  uns 4 milions de quilos. 

El portaveu l’ha definit com una “xifra elevada”, que demostra la solidaritat del territori per  ajudar aquelles famílies més necessitades. Ologaray ha explicat que “tot i ser, en total, una  xifra semblant a la de darreres edicions, l’augment d’un 40% de la demanda fa que encara  sigui necessari recollir més donatius”. 

A més, en aquesta edició ha augmentat la participació als petits comerços, com els mercats o les cooperatives i també a les botigues de barri, gràcies sobretot, a la participació i  implicació del personal de caixa, que no ha deixat, en cap moment, d’explicar com es podia  participar en la campanya de recollida. 

El portaveu ha volgut agrair a tots aquells que hi ha participat, dintre de les seues possibilitats,  i en especial als voluntaris, “han estat un any més, l’engranatge principal de la recollida,  impulsant les donacions aquest darrer cap de setmana”, ha dit, afegint que “s’ha tornat a  demostrar que som un territori molt solidari”. 

La irrupció de la Covid-19 ha representat un 40% d’augment de la demanda d’aliments. Per  això, des del Banc dels Aliments, es manté la crida a la participació. “Els canals online encara  estan oberts per tots aquells que hi vulguin participar i encara no ho hagin fet”, ha manifestat  el portaveu, que ha destacat l’augment de participació a través de la web pròpia dels Bancs  dels Aliments. D’aquesta manera, fins el 16 de desembre es podrà col·laborar a través de la  web www.granrecapteonline.com, o amb el CODI BIZUM 33596.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 3 =

Últimes notícies

-->