HomeSense categoriaL’Ajuntament de l’Ampolla realitza actuacions de millora a l’Escola Mediterrani i a...

L’Ajuntament de l’Ampolla realitza actuacions de millora a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada

BAIX EBRE // L’Ajuntament de l’Ampolla ha realitzat diverses actuacions de millora durant les darreres setmanes a l’Escola Mediterrani i a la Llar d’infants Marinada per tal que estiguessen en les màximes condicions de comoditat i confort per a la reobertura dels centres seguint les mesures de Salut Pública establertes.

En les accions realitzades a la Llar d’infants Marinada, s’ha instal·lat un terra de gespa artificial a una de les terrasses que hi ha a la primera planta del centre. “El paviment que hi havia fins ara era de cautxú i necessitava una renovació. Vam acordar amb la direcció de l’escola bressol que posar gespa artificial seria la millor opció, ja que amb aquest material es guanya molta seguretat en l’amortització de la possible caiguda d’algun nen o d’alguna nena”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla. A més a més, també s’han reparat totes les cortines que hi havia instal·lades a les diferents sales de la llar d’infants i se n’ha instal·lat una de nova a l’Aula Llum, zona destinada al descans dels petits i de les petites, que impedeix l’entrada total de llum. Tanmateix, s’ha posat una pèrgola d’estructura metàl·lica substituint el tendal que hi havia fins ara al pati amb l’objectiu de protegir els nens i les nenes de les radiacions solars durant els mesos que aquestes són més altes.

En el cas de l’Escola Mediterrani, s’ha instal·lat un paviment de seguretat a un dels espais de jardí del pati on fins ara hi havia terra: “D’aquesta manera es minimitzen les conseqüències de petits accidents que poden tenir els nens i les nenes quan juguen per aquesta zona. A més a més, també és una solució més higiènica que la terra que hi havia”, segons l’alcalde de l’Ampolla. També s’ha climatitzat una de les aules del centre per garantir la temperatura correcta de l’espai.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

45 + = 52

Últimes notícies