HomeSense categoriaErcros preveu que els beneficis del primer semestre caiguin més del 50%

Ercros preveu que els beneficis del primer semestre caiguin més del 50%

TERRES DE L’EBRE // La companyia Ercros ha anunciat aquest dimecres que preveu que el benefici per a aquest primer semestre es mogui en un rang d’entre 2 i 5 milions d’euros davant els 10,5 milions del mateix període del 2019. Pel que fa l’Ebitda (benefici abans d’interessos i impostos) l’empresa calcula que se situarà entre els 20 i els 25 MEUR davant els 29,5 MEUR de fa un any. Ercros atribueix aquests descensos per la caiguda del volum de vendes, que ha xifrat entre un 10% i un 15% i de la facturació, entre un 15% i un 25%. Segons la companyia, aquests descensos es veuen parcialment contrarestats per un augment del marge de contribució de l’empresa, d’entre un 35% i un 40% davant el 32,8% en els primers sis mesos del 2019.

L’estimació s’ha fet sobre la base els resultats tancats a l’abril i la visibilitat del mercat al maig i juny, tot i que la incertesa per la incidència de la covid-19 s’ha vist a oferir amplis rangs en les seves previsions. Els límits dels rangs d’estimació de l’Ebitda i el benefici augmentarien en uns 8 milions d’euros (2 MEUR en despeses directes i 6 de lucre cessant) si els efectes de la pandèmia no s’haguessin produït.

De cara al segon semestre, la companyia espera una recuperació del seu nivell d’activitat i resultats, si els plans de desescalada a nivell mundial culminen amb èxit.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies