HomeSense categoriaL’Ajuntament de Móra d’Ebre posa en funcionament una estació de recàrrega ràpida...

L’Ajuntament de Móra d’Ebre posa en funcionament una estació de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Móra d’Ebre ha posat en funcionament l’estació de recàrrega de vehicles elèctrics ubicada a l’Avinguda Comarques Catalanes davant del Casal de jubilats. La instal·lació de l’equip s’ha fet aprofitant una “subvenció de 40.000 euros de la Generalitat de Catalunya a través de l’ICAEN, Institut Català de l’Energia, a la que vàrem concórrer conjuntament amb l’Ajuntament de Móra la Nova gràcies a la gestió del Consell comarcal de la Ribera d’Ebre”, ha afirmat l’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol.

L’equip instal·lat és dels anomenats de càrrega ràpida (EdRR) que permeten la càrrega simultània de dos vehicles elèctrics combinant un vehicle connectat amb corrent alterna i un vehicle connectat en corrent contínua. Això permet una càrrega del 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en un període de temps entre 15 i 30 minuts, segons la tipologia del vehicle. El model de l’equip instal·lat és LAFON EdRR que distribueix l’empresa ETECNIC.

Per tal que l’equip funcioni els propietaris han de fer servir la targeta associada que li donen en comprar el vehicle i amb la qual poden desbloquejar el carregador només passant-la pel lector de l’aparell i endollant el cotxe a continuació.

Respecte al cost de la recàrrega, l’alcalde de Móra d’Ebre manifesta que “aquests primers dies estem acabant de fer les proves operatives en real i hem considerat que sigui gratuïta, però en les properes setmanes es definirà un preu per l’ús de l’equip en línia amb les recomanacions de l’ICAEN i ajustat a la realitat dels usuaris de la comarca”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 80

Últimes notícies