HomeTerres de l'EbreL'Ajuntament de Roquetes instal·la cinc noves illes de recollida selectiva als disseminats...

L’Ajuntament de Roquetes instal·la cinc noves illes de recollida selectiva als disseminats del municipi

TERRES DE L’EBRE // L’Ajuntament de Roquetes amb el suport del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) ha iniciat esta setmana la retirada de 15 contenidors de resta situats en els disseminats de Roquetes que seran substituïts per cinc noves illes de recollida selectiva formades per contenidors corresponents a les fraccions de resta, paper-cartró, vidre, envasos lleugers i fracció orgànica.

El regidor de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que es tracta d’una iniciativa “per millorar la recollida selectiva del municipi fomentant el reciclatge entre la ciutadania amb l’objectiu de reduir els costos que li suposa a l’Ajuntament la recollida de residus i així entre tots aconseguir una ciutat més sostenible”.

Les cinc illes noves s’han situat a la zona esportiva, al km 2,8 de la carretera al Reguers, al camí del barranc de l’Os, al polígon industrial La Ravaleta i a l’entrada del camí del Paumuceno.

El regidor de Gestió Ambiental ha presentat esta iniciativa acompanyat del president del COPATE, Joan Alginet, el qui ha elogiat a l’Ajuntament de Roquetes per “prendre este pas cap a la política de residus per emplaçar a la ciutadania perquè siguen conscients que fer un reciclatge acurat i correcte és un pas molt import per a l’entorn”.

El president del COPATE Joan Alginet també ha destacat l’economia que representarà per a l’Ajuntament, perquè “cada municipi paga per les tones de resta que genera”. Alginet ha recordat que “la Unió Europea ha fixat per a l’any 2030 una taxa de recollida selectiva del 60 % i aquells municipis que no reciclaran bé pagaran més i estaran subjectes a les sancions de la Unió Europea”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 10

Últimes notícies