HomeSocietatL'Ajuntament de Roquetes posa en marxa dos canals de Telegram

L’Ajuntament de Roquetes posa en marxa dos canals de Telegram

L’Àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Roquetes ha posat en funcionament dos canals de difusió mitjançant l’aplicació Telegram per a informar sobre formació i ocupació, sota el nom “Roquetes formació i treball” i un altre, destinat als comerços i empreses sobre temes del seu interès “Roquetes Empresa”.

A través del canal de Telegram “Roquetes Formació i Treball” es podrà obtenir informació i novetats sobre temes relacionats amb formació i ocupació al municipi, és públic i tothom qui ho vulga es pot subscriure a través de l’enllaç: https://t.me/roquetesformacioitreball. D’esta forma, rebrà directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives a formació i ofertes laborals.

D’altra banda, s’ofereix un nou servei als comerços i empreses del municipi creant un canal de difusió d’informació per mitjà de l’aplicació Telegram, que pot ser utilitzada tant en mòbils i tauletes digitals com en ordinadors.

D’esta forma, amb el canal de “Roquetes Empresa” es podrà aconseguir informació i novetats sobre temes relacionats amb ajudes i subvencions, formació, esdeveniments, normativa d’interès, entre altres coses. En esta ocasió l’enllaç per poder rebre directament al telèfon mòbil totes les notícies, alertes, consells i últimes hores relatives als dos sectors és el següent; https://t.me/roquetesempresa

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 60

Últimes notícies