HomeSense categoriaL’Ajuntament de Roquetes renova el parc mòbil amb vehicles híbrids i elèctrics.

L’Ajuntament de Roquetes renova el parc mòbil amb vehicles híbrids i elèctrics.

 L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ha presentat el nou vehicle de la Policia Local de Roquetes, un Toyota RAV4 Hybrid, un SUV japonès de propulsió alternativa que combina un motor elèctric i un motor de combustió. Gas ha destacat que aquest vehicle híbrid representarà tota una sèrie d’avantatges econòmiques i ambientals. Es reduirà el consum de carburant aconseguint un estalvi econòmic, les emissions contaminants al medi ambient i també es reduirà la contaminació acústica.

Gas ha explicat que aquest nou cotxe s’ha adquirit per substituir l’anterior vehicle Policia Local a causa del desgast que ha sofert durant els quatre anys que s’ha utilitzat. Aquest fet s’ha realitzat mitjançant el conveni de compra agregada que l’Ajuntament té amb l’Associació Catalana de Municipis i Comarques (ACM), entitat municipalista que agrupa més del 95% dels ens locals de Catalunya, el que ha suposat un estalvi important en l’operació.

 L’alcalde de Roquetes ha anunciat que per aquest any hi ha prevista la renovació i millora del parc mòbil de l’Ajuntament, que ha començat amb el vehicle de la policia local i continuarà amb l’adquisició d’un nou vehicle elèctric i la renovació d’un altre per a l’Àrea de Serveis Municipals.

Finalment Gas ha volgut ressaltar que amb aquestes inversions es posa de manifest la voluntat d’implicació de l’equip de govern amb les noves energies, l’estalvi energètic i la disminució de la contaminació ambiental.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 13

Últimes notícies