HomeSocietatL’ajuntament de Santa Bàrbara pren mesures davant els últims actes vandàlics

L’ajuntament de Santa Bàrbara pren mesures davant els últims actes vandàlics

SANTA BÀRBARA // El passat dissabte dia 4 de juliol, al voltant de les 4 de la matinada, els veïns de la zona del pàrquing del carrer Rota de l’Alto, zona del mercat, van alertar-se per crits i cops provinents del carrer. Aquests sorolls eren a causa dels actes incívics i vandalisme que s’estaven duent a terme a la zona. Concretament van calar foc al contenidor de cartó de l’illa situada davant l’edifici de l’ajuntament. Ràpidament, un veí va avisar al 112 i de seguida es van personar els mossos d’esquadra i els bombers que van poder controlar la situació, evitant danys majors i, sobretot, danys personals. El contenidor va quedar totalment calcinat i la zona del voltant lleument afectada.

L’Ajuntament calcula els danys del contenidor cremat en uns 600 € aproximadament, més el desplegament dels diferents cossos i personal necessari per restaurar el servei i netejar la zona afectada.

Dilluns 6 de juliol vam tenir la visita d’una patrulla dels mossos que, juntament amb el vigilant municipal, vam estudiar revisar el cas i l’Ajuntament va cursar una denúncia signada per mi mateix com a regidor de Governació. Volem que les persones que es dediquen a fer actes vandàlics sàpiguen que no tornarem a deixar passar ni una més i perseguirem a tots aquells que facin mal a les propietats de les planeres i els planers i alterin la tranquil·litat del nostre poble.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 30

Últimes notícies