HomeSense categoriaL'ajuntament de Tortosa compra els terrenys de l'antiga fàbrica Samo per destinar-les...

L’ajuntament de Tortosa compra els terrenys de l’antiga fàbrica Samo per destinar-les a equipaments

Aquest dijous, l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, formalitzarà a Barcelona la compra dels terrenys que ocupaven les antigues naus de l’empresa Indo, al barri de Ferreries.

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb l’Institut Català de Finances, propietari actual del solar, per adquirir la titularitat de les antigues naus per un total de 255.000 euros. L’acord també estableix que el consistori podrà repartir el pagament en quatre anualitats per valor de 63.000 euros cadascuna, i la primera ja es farà efectiva aquest 2018 després que l’Ajuntament ja n’hagués aprovat la modificació pressupostària.

Una vegada ja sigui de titularitat municipal, l’equipament es destinarà a acollir serveis de magatzem i també algunes entitats de la ciutat. En aquest sentit, Roigé ha avançat que una de les que primer ocuparan les instal·lacions serà la dels Castellers de Tortosa, que d’aquesta manera podran disposar d’un espai adequat per dur a terme els assajos. Actualment ho han de fer al pavelló firal de Remolins.

Els terrenys que adquirirà l’Ajuntament ocupen un espai de més de 1.775 metres quadrats, repartits entre l’antiga nau industrial i l’aparcament exterior. Durant el 2019 s’hauran de fer les tasques de condicionament de les instal·lacions, per a les quals ja hi ha consignada una partida pressupostària. Segons ha detallat l’alcaldessa, aquests treballs s’hauran d’anar duent a terme de manera progressiva, ja que es tracta d’unes instal·lacions molt grans que requereixen una adaptació.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

21 + = 30

Últimes notícies