HomeCulturaL'ajuntament de Tortosa organitza una signatura de llibres per Sant Jordi 2021

L’ajuntament de Tortosa organitza una signatura de llibres per Sant Jordi 2021

L’ajuntament de Tortosa organitza per demà, dia de la diada de Sant Jordi, una signatura de llibres de 32 autors ebrencs. Els autors tindran un recorregut pels diferents estancs i llibreries de la ciutat amb un interval d’entre 30 minuts i 1 hora per cada lloc. La primera signatura comença a les 10:00 hores del matí i l’última finalitza a les 21:00 hores de la nit.

Els autors que estaran presents en este dia són: Andreu Alanyà amb “Sense fer soroll”; Vicky Albiol amb “Sofia es queda a casa”; Francesca Alier amb “Paper mullat”; Alvaro Arasa amb “Aigües, una aproximació a les Terres de l’Ebre”; Daniel Arasa amb “La repressió franquista a Tortosa i al Delta de l’Ebre”; Montse Barceló amb “Jumba i Nala: històries d’amor a la sabana”; Sarai Bertomeu amb “Muniatto casteller”; Olga Bessolí amb “una dolça abraçada”; Miquel Bort amb “Amore”; Joan Callau amb “Com l’hora blava”; Carme Clemente amb “Un recorregut de 300 anys pels retaules de Tortosa, a través de l’argila dels bols”; Agustí Clua amb “Enyors”; Fèlix Edo Tena amb “Lluny de qualsevol altre lloc”; Albert Favà amb “Dietari ebrenc d’un bipolar”; Glòria Fandos amb “Cosir els meus silencia d’estiu”; Pilar Garriga amb “Un estiu al Delta”; Mayka L. Carrión amb “La mar de mi venganza”; Irene López amb “La flamenca Emma”; Àngel Martí Callau amb “Pells de sorra i escates”“Llums del Delta” (obra col·lectiva); Anton Monner amb “El despoblament rural”; Mònica Montserrat i David Paloma amb “Les converses secretes”; Núria Morera amb “El desordre del caos”; Susana Panisello amb “Los deportes de ETA”; Cinta Pérez amb “Criada a l’illa de Buda”; Glòria Fondós i Josep Navarro en representació del grup amb “Antologia poetes de l’ebre 2020”; Ernest Redó amb “Continuem?”; Mònica Sales amb “Confi(n)ada”; Rosanna Samarra amb “Enlazados”; Elena Solé amb “Acomiada’m d’ella”; Marta Tena amb “Una lluna a la finestra”; Jesús M. Tibau amb “A mig camí de la incertessa” i Joaquim Vilagrasa amb “Les marfantes de Fullola”. 

A banda, participen llibreries i floristeries que trauen el taulell al carrer per poder comprar les roses i també mostrar-te les últimes novetats literàries. Estes llibreries són: La 2 de Viladrich, Llibreria Arrels, Albithinia, Llibreria Espai Patronat, Gascó, Estanc Sant Blai, Estanc del Temple i Estanc Generalitat. Les floristeries són: Tost Floristes, Flors Mònica, Somnis Verd Lidiana i les 4 estacions.

A més a més, el Museu de Tortosa també celebra el Sant Jordi. Si ets dels 20 primers en visitar el museu, et regalen un exemplar de “En els confins d’Al-Andalus” de Joan Negre. La biblioteca Marcel·li Domingo de Roquetes fa el lliurament de premis als millors lectors de la biblioteca, a la planta baixa a les 18:00 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 49 = 52

Últimes notícies