HomeSense categoriaL'Ajuntament de Tortosa posa en servei la línia de bus urbà gratuït...

L’Ajuntament de Tortosa posa en servei la línia de bus urbà gratuït fins al cementeri amb motiu de Tots Sants

Un any més, l’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Tortosa posa en servei el bus llançadora gratuït per facilitar el transport de la ciutadania fins al cementeri de Sant Llàtzer. Ho fa coincidint amb la festivitat de Tots Sants, per l’elevada afluència que s’espera durant aquests dies i per evitar en la mesura del possible l’ús del vehicle privat. 

Per aquest motiu, els dies 31 d’octubre i 1 de novembre s’habilitarà una línia que anirà des del centre de la ciutat fins al cementeri de Sant Llàtzer. El recorregut farà parades al davant de l’antic cinema Fèmina, a la cantonada de l’avinguda Generalitat amb el carrer Artur Anguera (a tocar del parc Teodor Gonzalez), a la cantonada de l’avinguda Generalitat amb el carrer Mossèn Bellpuig (a tocar de l’aparcament en superfície del pont del Mil·lenari) i a la cantonada del carrer Barcelona i carrer de l’Ampolla (al costat de la seu de l’associació de veïns de Sant Llàtzer), abans d’enfilar la pujada al turó del cementeri. 

Els horaris de les expedicions s’allargaran de 14.15 h a 18.00 h, el dijous 31, i de les 8.10 a 18.00 h, el divendres 1, amb freqüències de 30 minuts. Els usuaris hi podran viatjar de manera gratuïta.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 56

Últimes notícies