HomeEconomiaL'Ajuntament del Perelló anuncia que s'arxiva la investigació a la regidora Carme...

L’Ajuntament del Perelló anuncia que s’arxiva la investigació a la regidora Carme Bladé per l’Ametlló

L’Ajuntament del Perelló ha anunciat que el jutjat d’instrucció 5 de Tortosa ha arxivat la investigació a la regidora Carme Bladé pel cas de la central eòlica l’Ametlló. Segons indica el consistori, Bladé va declarar “per col·laborar amb la justícia” i la interlocutòria – que no s’ha fet pública- “constata que la regidora no va intervenir oficialment als assumptes del projecte”, i que “no infereix la capacitat d’influència” de l’edil “en l’aprovació”, decisió de la Generalitat previ informe favorable de la Ponència d’Energies Renovables. El consistori apunta que “mai cap funcionari” ha advertit o informat de la incompatibilitat del càrrec públic amb la feina que Bladé té, com a autònoma, des de fa dinou anys, a l’empresa eòlica.

L’Ajuntament del Perelló explica, en una nota de premsa, que la interlocutòria “conclou que no pot atribuir a la investigada actes prohibits per raó d’incompatibilitat de les seues activitats privades amb assumptes de naturalesa pública en els quals va haver d’informar o intervenir, ni altres modalitats delictives relacionades amb l’exercici de les seues funcions públiques en relació amb els fets investigats”.

Des del consistori neguen que l’alcaldessa Maria Cinta Llaó o l’empresa hagen estat investigades en aquest cas, i refermen “la plena convicció” que l’equip de govern no ha comès cap delicte en la tramitació i les al·legacions de parcs eòlics al municipi.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies