HomeCulturaL’Ajuntament del Perelló recupera el Cinema Auditori Victòria

L’Ajuntament del Perelló recupera el Cinema Auditori Victòria

L’Ajuntament del Perelló ha adquirit el Cinema Auditori Victòria, que fins ara era de propietat particular. El cinema és un local històric per a la població, construït l’any 1956 i destinat a cinema, posteriorment es va adequar a auditori municipal. Al gener del 2020, es van recuperar les projeccions de cinema comercial i fins l’actualitat. El contracte de lloguer havia expirat el 2 de novembre després de 10 anys vigent i la població s’havia quedat sense cap equipament per dur a terme activitats culturals, per això des de l’equip de govern es va apostar per recuperar-lo i va començar les negociacions amb els propietaris.

Finalment, el consistori va poder arribar a un acord el passat 30 de novembre i es va aprovar en un ple extraodinari el 2 de desembre per un import de 300.000€, provinents del romanent de tresoreria. L’equipament permetrà donar cobertura a tots els actes culturals que puguin arribar al municipi com s’havia fet fins ara.

En aquest sentit, l’alcaldessa del Perelló, Maria Cinta Llaó, ha explicat que “no ens podíem quedar sense un equipament cultural i històric tan important com el que tenim al municipi, per això hem lluitat tot el que hem pogut per fer que la cultura segueixi present al Perelló”.

Foto: Cedida

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

71 + = 72

Últimes notícies