HomeSuccessosL'Ajuntament de Tivenys dona suport a les víctimes de l'apunyalament i els...

L’Ajuntament de Tivenys dona suport a les víctimes de l’apunyalament i els abusos produïts i denunciats a la festa de quintos

L’Ajuntament de Tivenys, governat des del passat 15 de juny per ERC, ha rebutjat les “actituds sexistes i racistes” i ha donat suport a les víctimes dels fets ocorreguts la matinada de diumenge, resolts amb dos detencions per suposats abusos sexuals a noies menors i una altra detenció per un apunyalament, durant el ball de quintos. Aparentment, els dos episodis no tindrien relació entre ells.

El consistori també es posa a disposició de les víctimes, algunes d’elles veïnes del poble, com és el cas del ferit per arma blanca, i es compromet a implantar les mesures que calgue perquè els fets no es tornen a repetir, tot i destacar que han estat uns incidents aïllats imputables a conductes individuals “imprevisibles”. El comunicat també dona suport als joves del poble com a organitzadors de la festa de quintos.

 

  • El comunicat sencer diu així: 

“Des de l’Ajuntament de Tivenys volem, en primer lloc, mostrar el nostre suport a les víctimes dels fets ocorreguts durant la celebració del ball de quintos.

D’altra banda, volem també expressar el nostre escalf als joves, organitzadors de la seva festa de quintos, ja que no podem responsabilitzar-los dels actes individuals duts a terme per les persones relacionades amb els successos i recordar que mai abans s’havien donat uns fets d’aquestes característiques, ni en aquest ni en cap altre acte celebrat a Tivenys.

Dit això, des del consistori volem manifestar en primer lloc el nostre total rebuig davant actituds sexistes i/o racistes i qualsevol tipus d’accions contra la llibertat de les persones. A la vegada volem fer arribar un missatge de tranquil-litat i serenor davant d’això, tenint clar que són els cossos de seguretat, els quals van demostrar la seva professionalitat en la resolució dels incidents i la justícia, els encarregats de resoldre aquestes conductes.

Per últim, volem deixar clar que aquests han estat uns fets aïllats, com ja s’ha dit, han estat duts a terme de forma individual pels seus responsables, per tant, totalment imprevisibles. No obstant això, l’Ajuntament revisarà tot el que ha passat i treballarà per implantar tot tipus de mesures i evitar que, tot i ser un fet casual, no es torni a repetir. Afegim que l’Ajuntament s’ha posat a disposició dels afectats per donar-los tot el suport i col-laboració que puguin necessitar.”

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies