HomeEconomiaL'Ajuntament d'Ulldecona contracta tres joves en pràctiques dins el programa de Garantia...

L’Ajuntament d’Ulldecona contracta tres joves en pràctiques dins el programa de Garantia Juvenil

L’Ajuntament d’Ulldecona, mitjançant la convocatòria «Contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil» ha contractat durant un període de 6 mesos a tres persones.

Els llocs de treball coberts per estos tres joves són un de comunicació i màrqueting, un de tècnic de gestió del medi natural i agricultura i un de tècnic d’igualtat.

La persona contractada per a comunicació i màrqueting treballarà en el redisseny de diferents webs municipals, especialment la de turisme i també en el disseny i publicació de campanyes i promoció d’accions de l’Ajuntament.

El tècnic en gestió del medi natural i d’agricultura treballarà conjuntament amb serveis tècnics i guarda de camp per avaluar l’estat dels camins municipals, prioritzar actuacions pendents i s’encarregarà de l’impuls i coordinació del nou Banc de Terres.

Finalment, el tècnic d’igualtat s’encarregarà d’impulsar diverses accions contra la violència de gènere del municipi i implementar completament el Pla d’Igualtat.

Els tres contractes estan subvencionats amb 33.000 euros pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) dins la convocatòria 2021.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 65

Últimes notícies