HomeSalutL'Hospital Comarcal de Móra d'Ebre inicia un canvi de model assistencial basat...

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre inicia un canvi de model assistencial basat en la humanització

L’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, que gestiona des del passat mes de juny l’EDP Salut Terres de l’Ebre, aposta per un canvi en el model assistencial del centre, que s’enfocarà en l’atenció centrada en la persona.

Hospital Comarcal de Móra d’Ebre va realitzar formacions de sensibilització amb l’equip de professionals a principis del 2021. Estes formacions, que van rebre més d’un centenar de professionals, anaven dirigides a la millora del benestar professional en temps de covid-19.

La directora d’infermeria de l’HCME Íngrid Roca ha destacat que “és important que els professionals estiguen bé. Per cuidar a la persona el primer que hem de fer és cuidar el professional perquè ell atenga als usuaris amb els millors estàndards de qualitat”. I ha afegit “l’objectiu d’este model es basa a formar els professionals per a empatitzar amb els pacients i ser capaços de posar-se al seu lloc“.

Esta formació conclourà amb una experiència vivencial per als professionals mitjançant el vestit modular de simulació MAX, únic a escala mundial, i que està desenvolupat per la Universitat Tècnica de Chemnitz amb l’objectiu de viure en primera persona que sent un usuari que presenta limitacions tant físiques com sensorials.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 68

Últimes notícies