HomeSocietatL’Ajuntament estrena un protocol per prevenir les agressions sexistes durant el Renaixement

L’Ajuntament estrena un protocol per prevenir les agressions sexistes durant el Renaixement

Les agressions sexuals, malauradament, s’estan potenciant durant les festivitats. És per això, que el consistori de Tortosa ha estrenat un protocol de prevenció d’agressions sexuals durant estes festes del Renaixement. L’objectiu és “l’erradicació de la violència de gènere”, segons indica Maria Jesús Viña, regidora de serveis social.

I per a fer-ho, presenten un pla per sensibilitzar, prevenir i, en cas que fos necessari, actuar davant les agressions sexuals i els comportaments sexistes. Per tal de saber com actuar davant estes situacions, l’Ajuntament s’ha reunit amb les tavernes per donar-los instruccions sobre què fer i a qui adreçar-se en cas que fos necessari, així com els ha demanat que estiguen atents a qualsevol acció reprovable.

Des de la Comissió Tècnica també s’ha vetllat perquè les zones que quedaven més a l’extraradi i amb poca il·luminació, com per exemple els serveis públics portàtils, gaudeixen, ara, de llum, així com estan situats a llocs de pas.

El regidor de Cultura, Domingo Tomàs, ha indicat que “hi haurà grups de treball no visibles que estaran observant i vigilant els espais de la festa”. Aquests equips s’encarregaran de preguntar, fer de mitjancers i actuar en cas que hi haja alguna actitud fora de lloc, i si és necessari, posaran en marxa el sistema policial, ha manifestat Jesús Fernández, l’inspector en cap de la Policia Local.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies