HomeTerres de l'EbreL'Aldea denuncia a Endesa davant d'Indústria per les continues avaries de la...

L’Aldea denuncia a Endesa davant d’Indústria per les continues avaries de la xarxa elèctrica

L’Ajuntament de l’Aldea ha denunciat la companyia elèctrica Endesa davant d’Indústria per les contínues avaries que atribueixen a l’estat de la xarxa per falta d’inversió. A les reclamacions de fa cinc mesos de l’alcalde Xavier Royo, la companyia va respondre que la xarxa elèctrica del municipi està en “òptimes condicions” però el consistori ha comptabilitzat fins a tres grans avaries els últims mesos i altres de menys afectació o que es van resoldre immediatament.

La primera va ser el 23 d’octubre durant la qual tres sectors del nucli urbà van estar 20 hores sense subministrament. El 5 de desembre, 435 usuaris de l’Aldea i Camarles es van tornar a quedar sense subministrament però un cop feta la reparació, van seguir patint talls de llum. I el 7 de desembre, 1.097 usuaris de l’Aldea van tornar a estar sense llum a causa d’una avaria que va afectar també 7.356 usuaris més dels municipis de Camarles, Deltebre i Sant Jaume d’Enveja.

“Els usuaris no han de pagar per un servei deficient”, ha defensat l’alcalde Xavier Royo que també ha reclamat una millor resposta per a reparacions d’urgència, sobretot quan es tracta d’una avaria a l’antiga xarxa Elèctrica de l’Ebro. “Entenem que tanta avaria en aquesta xarxa i no amb la d’Endesa és a causa del poc manteniment efectuat a la mateixa i l’escassa renovació d’aquestes xarxes. També hem detectat molta disfunció en els serveis d’urgències quan han d’actuar-hi”, ha lamentat l’alcalde.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 17

Últimes notícies