HomePolíticaL’Aldea edita un vídeo amb les accions realitzades en els primers 100...

L’Aldea edita un vídeo amb les accions realitzades en els primers 100 dies de mandat

L’Ajuntament de l’Aldea ha editat un vídeo amb les accions que Junts per l’Aldea ha realitzat durant els 100 dies que porten al capdavant del consistori.

En estes accions s’inclouen les del Barranc dels Pixadors, al seu pas pel nucli urbà, amb la construcció d’una escullera aigües amunt del barranc i la construcció d’un nou pont al seu pas per l’avinguda Catalunya, que ha deixat una profunditat total per la pas de l’aigua dels 1,20 m actual fins als 3 metres amb tota l’amplada del barranc.

Així com també la signatura del protocol d’ampliació de la línia de producció OBS de Kronospan, al polígon Catalunya Sud amb una inversió per part de l’empresa de 150 milions d’euros i la creació de 75 nous llocs de treball directe, que formaran part de la nova línia de producció OSB de Kronospan.

D’altra banda, s’ha finalitzat la 1a fase de l’enderroc de la primera de les granges del Trinquet, amb una execució d’obra de 65.703 €. Una obra que allibera a la urbanització HostaSol d’uns edificis obsolets i sense cap mena de servei, que també representaran l’obertura de vials propietat de l’Ajuntament.

La posada en marxa dels pisos socials a la població per famílies necessitades, l’adequació del pavelló d’Esports, amb una inversió de 8.000 €, perquè es puga realitzar la pràctica del bàsquet amb unes condicions òptimes. També s’ha fet l’enjardinament d’espais públics, com la zona de l’embarcador- Saica Pack i l’accés al Raval de Sant Ramon.
A més a més, s’ha recuperat i rehabilitat el niu de metralladores que va sortir a la llum amb les obres de la Marina Seca, a la zona de l’embarcador.

Amb el Pla Educatiu de l’Entorn s’han creat instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa, i l’oficina d’assessorament energètic també ha entrat en funcionament.

L’alcalde de l’Aldea, Xavier Royo ha manifestat que “Volem ressaltar esta data simbòlica dels 100 dies de govern municipal de Junts per l’Aldea, amb totes les accions que hem estat capaços de generar en este període de temps.”

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

55 + = 62

Últimes notícies