HomeFestesL’Aldea escull als màxims representants per les Festes Majors 2024

L’Aldea escull als màxims representants per les Festes Majors 2024

La plaça Dr. Maimó un any més ha estat l’escenari perfecte per escollir a les Pubilles i Hereus Majors per les pròximes Festes Majors de l’Aldea 2024. Durant la gala s’ha efectuat el sorteig de tots els representants de les entitats municipals i els elegits han estat:

Pubilleta Major: Nira Perelló Benito.
Hereuet Major: Josep Rué Espinosa.
Pubilla Major: Norah Falcó González.
Hereu Major: Xavier Martí Moreso.

Josep Franch Regidor de Festes apunta “Un any més, la plaça Dr. Maimó s’ha vestit de gala per a acollir el sorteig d’on han sortit elegides les pubilles i els hereus majors de les Festes de l’Aldea 2024. Per a nosaltres és un orgull que el jovent aldeà representi les entitats locals i apadrini les activitats de festes. Felicitats als elegits i les elegides i ens veiem al pregó del proper mes d’agost”.

Enguany el/la pregonera de festes que sempre es desvetllava durant la Gala, ja era desvetllat el passat 2 de desembre de 2023 per l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo i dins de la inauguració de les XLI Jornades Culturals de la SCRUA. La junta de la SCRUA al complet seran els encarregats de ser els pregoners per les pròximes Festes Majors. “Que millor que l’any del seu centenari com a entitat que siguin ells els encarregats d’obrir les Festes Majors”, remarcava Josep Franch Regidor de Festes de l’Aldea.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 2 = 6

Últimes notícies