HomeSocietatL’alta demanda d’aliments obliga avançar la recollida d’aliments a Tortosa

L’alta demanda d’aliments obliga avançar la recollida d’aliments a Tortosa

L’augment del preu dels aliments i l’arribada de refugiats d’Ucraïna han agreujat la situació al territori, per este motiu, la recollida d’aliments a Tortosa se celebrarà els dies 6 i 7 de maig, un mes abans de l’habitual, a causa de l’alta demanda d’aliments.

El portaveu del Banc dels Aliments, Òscar Ologaray ha manifestat que tot i l’increment del suport de les administracions, com l’Ajuntament de Tortosa o la Diputació de Tarragona, que han doblat els recursos destinats a les entitats socials i les donacions de particulars i empreses, les entitats socials asseguren que necessiten més aliments per poder fer front a l’augment de la demanda.

Enguany, la recollida s’adreça especialment a dos tipus de productes com són les conserves de peix, i la llet, ja que es tracta de dos productes d’un alt valor nutritiu que són molt necessaris.

D’altra banda, es recupera la plena presencialitat i la recollida tradicional d’aliments en les franges de més concurrència, es tornarà a comptar amb la col·laboració de voluntariat als accessos dels supermercats, per donar a conèixer la recollida i animar la ciutadania a col·laborar-hi, a més de les caixes que ja són comunes.

Ologaray ha recordat que per poder dur a terme esta recollida es necessiten més de 300 voluntaris i ha fet una crida a tothom qui s’hi vulga sumar. “Si podeu destinar dos hores i teniu ganes d’ajudar podeu fer-vos voluntaris trucant al 977 44 44 44 de dilluns a divendres, de 9 a 15 h“, ha assenyalat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 35

Últimes notícies