HomeFestesL’Ampolla celebrarà el Carnaval els dies 17 i 18 de febrer

L’Ampolla celebrarà el Carnaval els dies 17 i 18 de febrer

L’Ampolla celebrarà el Carnaval el divendres 17 i el dissabte 18 de febrer. El divendres, a les 18.30 hores, a la plaça Catalunya, hi haurà la festa Tardeo amb el Dj. La Bèstia. A les 20.30 hores, tindrà lloc la presentació del Rei Carnestoltes i una baldanada popular. Tothom qui acudeixi a la festa amb pijama tindrà el got i la beguda gratuïts, si no s’haurà de pagar 3 euros pel got.

El dissabte, a les 17 hores, a la plaça González Isla, es presentaran les comparses -que s’han d’inscriure abans del 13 de febrer al Centre Cívic-. Tot seguit, s’iniciarà la Rua de Carnestoltes, que finalitzarà al port pesquer amb una sessió de música de Dj. La Bèstia. A partir de les 20.30 hores, s’obriran les portes del Casal Municipal per al sopar popular. La nit també comptarà amb ball de la mà de l’orquestra Charlotte. Al llarg de la vetllada, es realitzarà el sorteig de la Reina de Festes i la Reina Infantil 2023. El preu de l’entrada al ball és de 7 euros per a les persones majors de 16 anys. L’entrada és lliure amb l’abonament de festes.

Com cada any, l’Ajuntament de l’Ampolla atorgarà subvencions a les penyes que es disfressen. Les colles infantils, és a dir, formades per membres menors de 14 anys i amb més de 12 components rebran 80 euros; les penyes de persones adultes que estiguin compostes entre 15 i 19 persones tindran una subvenció de 110 euros; per a les colles de més de 20 persones adultes l’ajuda serà de 140 euros; en el cas de les comparses mixtes, formades per més de 20 membres entre persones adultes i infants, tindran una subvenció de 140 euros; i les colles que participin en la rua amb una carrossa rebran una ajuda de 170 euros.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies