HomeSocietatL’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ampolla instal·la dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament de l’Ampolla ha instal·lat dues estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, una semi ràpida AC de 22kW per a dos vehicles i una ràpida DC 44 KW i AC de 50KW també per a dos vehicles, a dos punts diferents del municipi. Una de les estacions està ubicada als aparcaments del carrer Bassa del Mig, davant de l’edifici de Motonàutica SAMA, a l’entrada principal del municipi, i l’altra es troba al pàrquing de la zona lúdica-esportiva.

La instal·lació, el manteniment i l’explotació d’aquestes dues estacions va a càrrec de l’empresa Cargacoches SL, l’oferta de la qual va ser la guanyadora de la licitació que el consistori va publicar. El contracte té una durada de 10 anys, prorrogables a un màxim de cinc anys.

En el contracte s’especifica que l’empresa adjudicatària haurà d’abonar cada any a l’Ajuntament de l’Ampolla el 10% de la facturació que obtingui de l’explotació d’aquesta instal·lació.

Amb aquests dos nous punts, l’Ampolla disposarà de tres estacions de recàrrega de vehicles elèctrics, la tercera està ubicada al port pesquer i és titularitat de Ports de la Generalitat.“Aquesta acció posa de relleu un cop més la intenció del govern local d’apostar per un municipi més sostenible”, explica Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies