HomeSense categoriaL’Ampolla instal·la quatre minideixalleries urbanes per a facilitar el reciclatge

L’Ampolla instal·la quatre minideixalleries urbanes per a facilitar el reciclatge

BAIX EBRE // La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Ampollaha instal·lat quatre minideixalleries urbanes, en el marc del pla de compromís adquirit per cuidar el medi ambient del municipi, que servixen per a reciclar petits objectes que no es poden llençar als contenidors de recollida selectiva i que, per a un correcte reciclatge, s’haurien de dipositar a la deixalleria municipal. 

L’Ajuntament ha escollit quatre punts estratègics del municipi per a situar-los i donar, així, la cobertura més gran possible a tota la població. Així doncs, s’han instal·lat a la plaça dels Països Catalans, la plaça d’Hort de la Florit, la urbanització Cap Roig i la urbanització d’Ampolla Mar.

Estes minideixalleries disposen de set boques diferenciades on es poden dipositar piles, bateries de petits electrodomèstics i petits aparells electrònics com telèfons mòbils, càmeres de fotos, bombetes convencionals, bombetes LED, CDs, DVDs, entre altres elements que continguen components altament contaminants. Segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Meritxell Faiges, “la nostra idea és que estos contenidors de recollida selectiva s’adapten completament a l’espai urbà i al mateix temps que permeten reciclar fins a set petits residus diferents”. Faiges ha afegit que amb la instal·lació d’estos elements “pretenem facilitar el reciclatge entre la ciutadania i evitar que s’hagen de desplaçar fins a la deixalleria municipal, situada als afores de la població, per a reciclar estos productes”. 

En les pròximes setmanes també s’instal·laran tres compactadores de llaunes de beguda, cedides per l’empresa Estrella Damm, als accessos a les platges de l’Arenal, les Avellanes i Cap Roig perquè, per mitjà de la compressió de les llaunes, estes puguen tenir el tractament de reciclatge idoni. Segons la regidora en estos espais urbans és on més es consumixen begudes enllaunades i les compactadores evitaran que es llencen les llaunes al mar. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 2 =

Últimes notícies