HomeEsportsL'Amposta i el Tortosa guanyen a casa i la Sénia cau a...

L’Amposta i el Tortosa guanyen a casa i la Sénia cau a fora a la divisió d’honor de futbol sala

TERRES DE L’EBRE // En la segona jornada de la represa de les competicions a la Divisió d’Honor Plata la fortuna li va somriure al FS Amposta i al CFS Tortosa davant l’Inter Pallaresos i el Futsal Lleida ‘B’ als que s’imposaven per 8 a 0  i per 4 a 2, mentre no va tenir la mateixa sort l’AES la Sénia en el seu desplaçament a Andorra on va caure derrotat per 7 a 3 i encaixava així la seua segona derrota consecuitva a la lliga, després de tres jornades disputades (una abans de l’aturada per la pandèmia i dos en la represa de les lligues).

L’Amposta es va refer de l’ensopegada de la setmana passada al camp del Mediterrani Cambrils amb una golejada incontestable (8-0) davant l’Inter Pallaresos. La primera part ha finalitzat amb un contundent resultat de 5-0, després que Òscar obrís la llauna amb el primer gol als nou minuts de joc. A partir d’aquí dos gols més d’Andreu i Àlex Sabaté en pràcticament un minut han trencat el partit i han encaminat la golejada dels del Montsià que abans d’enfilar el camí de vestidors marcaven dos gols més mitjançant Aleix Baiges i el capità Carlos Antonio. Al segon temps, la relaxació local combinada amb que els visitants arriscaven amb el porter jugador ha fet tardar en arribar el sisè obra de Bayo (29′) en tallar una pilota en camp propi i connectant la rematada a porta buida. Manu (31′) i el porter Loreto (39′), de porta a porta, tancaven la que significava la segona victòria de la temporada per als deixebles de Gerard Codorniu.

Final frenètic a Tortosa

Per la seua part, el CFS Tortosa que entrena Joan Accensi, també va aconseguir la segona victòria de la temporada a casa contra un rival que va vendre cara la derrota. Després d’un inici igualat de partit on els tortosins portaven el pes del partit, estavellant fins a tres vegades la pilota als pals, marxaven al descans amb avantatge mínim al marcador després del gol de Pedro a falta d’un minut per a la conclusió. Abans s’havien avançat al marcador els tortosins mitjançant David (4′) mentre reestablien la igualtat al marcador els lleidatans als catorze minuts.

A la sortida dels vestidors un gol en pròpia porteria de Gonzalo, en intentar tallar la passada de la mort després del servei d’una falta, als cinc minuts de la represa situava l’empat a dos fins al tram final del partit. Fruit d’un ràpid contracop conduït pel capità de l’equip Iván li permetia combinar amb Miquel que li donava de cara a Alexis que incorporant-se de segona línia per la dreta de l’atac marcava amb una rematada ajustada al pal a falta de dos minuts per al final. Arriscava el conjunt visitant amb el porter jugador i en una acció interceptada en defensa muntaven un ràpid contracop per banda esquerra que en una triangulació que iniciava Miquel li donava a Iván que de primeres veia la muntada de Pedro que completament sol marcava amb un remat ajustat que culminava el marcador definitiu.

Per la seua part no va tenir res a dir l’AES la Sénia en el seu desplaçament a Andorra on al descans situaven un 5-0 contundent que ampliaven a la represa amb el 7 a 0. Els seniencs, que es desplaçaven molt delmats per les baixes que els van fer jugar amb vuit efectius, treien l’orgull en la recta final i als cinc minuts darrers marcaven els tres gols que maquillaven el resultat final mitjançant els gols de Roger i del màxim golejador senienc, Jordi Garcia, en dos ocasions tot i no tenir opció a la remuntada.

En la propera jornada els tortosins visitaran la pista del líder de la categoria, el Sicoris de Lleida, que és l’únic equip que ha guanyat els tres compromisos que s’han disputat fins ara, dissabte a partir de les 16 hores, mentre l’Amposta visita la pista de l’Agramunt una hora i mitja més tard. La Sénia rebrà la visita del Fraga, diumenge a partir de les 18 hores de la tarde.