HomeEsportsL’Amposta-Lagrama no pot mantenir la bona ratxa davant el Gavà

L’Amposta-Lagrama no pot mantenir la bona ratxa davant el Gavà

AMPOSTA // La manca d’encert ofensiu en el tram final de partit, ha impedit a l’Handbol Amposta sumar la seva tercera victòria consecutiva al pavelló Can Vinader davant el Gavà, on ha perdut per 25-22.

Les locals han sortit molt concentrades i amb una defensa 5-1, amb Anna Mateo jugadora de molta envergadura a l’avançat, dificultant molt les accions ofensives del conjunt ampostí. Al minut 6, amb 3-1, Mateu Castellà ha demanat el seu primer temps mort, buscant el revulsiu amb un atac sense portera amb 7 jugadores de pista i el doble pivot. El partit ha entrat en una fase de molta igualtat, però sempre amb diferències mínimes de les locals, que al descans han arribat a la màxima de quatre gols 13-9.

A la segona part l’equip ampostí ha sortit més endollat al joc, efectives en defensa i amb un parcial 1-5, han situat l’empat a 15. S’ha mantingut la igualtat, però les locals han aprofitat l’exclusió de Guerrero per situar-se tres gols per davant.
Amb 21-19 Guerrero ha desaprofitat una pena màxima i les ampostines han perdut una pilota clau al contraatac, que han impedit el poder entrar en opció als darrers instants. Amb 23-21 Mateu Castellà ha demanat temps mort, però ja sense poder canviar el signe del partit que han sentenciat les locals amb la transformació de Pizarro des de els set metres

Han jugat per part de l’Handbol Amposta: Marta Gálvez i Lazaro; Vila (7), Sara Alonso, Zoe Turnes (5), Gemma Gálvez (4), Cristina Tortajada, Yélamo, Guerrero (2), Ferre, Gasca, De Uriarte (3), Sáez, Viñas, Laia Hernández, Graciani (1).