HomeSocietatL’antiga Llar del Jubilats d'Amposta, cedida a Creu Roja

L’antiga Llar del Jubilats d’Amposta, cedida a Creu Roja

L’alcalde d’Amposta Adam Tomàs, en qualitat de President del Patronat de la Fussmont, i la presidenta de Creu Roja Amposta, Tere Reche, acompanyats del president provincial de Creu Roja, Ramon Grau, i el voluntariat de l’entitat, han signat el conveni de cessió de l’antiga Llar de Jubilats situada al carrer Cervantes, 58 d’Amposta. Amb la cessió d’aquest espai es dona compliment al compromís del govern amb Creu Roja de dotar-los d’una seu on poder desenvolupar les activitats socials que es treballen de forma conjunta amb Serveis Socials de l’Ajuntament.

La nova seu de Creu Roja té una superfície de 436 metres quadrats distribuïts en planta baixa i planta primera i disposa de despatxos i sales que permetran incrementar el suport a programes tant importants com el projecte d’igualtat d’oportunitats amb infants i joves “reforç i esforç” per contribuir a la millora de les competències educatives.

EL conveni preveu la cessió durant 20 anys i preveu també una inversió per part de la Fundació Fussmont, titular de l’immoble, de 40.000 euros per tal d’adequar-lo a les necessitats de Creu Roja, així com bona part del mobiliari del que disposava el Casal de Gent Gran.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 4 =

Últimes notícies