HomeFestesL’arribada de la Flama del Canigó, una foguerada als Xiribecs i ball...

L’arribada de la Flama del Canigó, una foguerada als Xiribecs i ball a la plaça del Mercat, actes per celebrar la revetlla de Sant Joan

Amposta celebrarà una revetlla de Sant Joan amb activitats populars per fer gaudir de la màgia de la nit a tota la ciutadania. La tarda del 23 de juny, la ciutat acollirà les tradicionals activitats a partir de les 18:30 h. Serà en aquest moment quan es concentraran al Parc de Valletes el Grup de Tabaleters i Dolçainers Sanfaina i la Colla de Diables Lo Minotaure per recórrer els carrers fins al parc dels Xiribecs. Allà, es rebrà la Flama del Canigó, i no serà fins a les 22 h que tindrà lloc la popular encesa de la foguerada. La nit clourà amb el ball de l’Orquestra Anònima a la plaça Ramon Berenguer IV.

L’Ajuntament recorda viure una revetlla respectuosa amb l’entorn, les persones i els animals. És per això que cal procurar no tirar petards als espais verds i les zones enjardinades, recollir la brossa que es genera i tenir empatia amb els altres, ja que poden causar episodis de pànic a infants, persones malaltes, gent gran i animals.

Les activitats programades s’alineen amb l’ODS 11, Ciutats i Comunitats Sostenibles, i l’ODS 17, Aliança pels Objectius.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

57 + = 65

Últimes notícies