HomeTerres de l'EbreL’arrossejat i el peix de llotja, estrelles a les Jornades de l’Ametlla...

L’arrossejat i el peix de llotja, estrelles a les Jornades de l’Ametlla de Mar

De l’11 al 20 d’octubre l’Ametlla de Mar celebra la 35a edició de  les Jornades Gastronòmiques del peix de Llotja i de l’Arrossejat.

El protagonisme se l’emporten les diferents varietats de peixos de la costa calera, els arrossejats i els cuiners que, amb les seues tècniques, delectaran amb els diferents menús que oferiran durant tota la setmana. Juntament amb les jornades, el dissabte 12 d’octubre a la tarda, se celebrarà la Diada de l’Arrossejat on destaca el concurs d’este plat típic de la cuina marinera. Durant la Diada també es podrà gaudir d’activitats relacionades amb la cultura i la gastronomia calera. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies