HomeSense categoriaL’Associació de Familiars d’Alzheimer a les Terres de l’Ebre i l’Incite duran...

L’Associació de Familiars d’Alzheimer a les Terres de l’Ebre i l’Incite duran a terme una conferència teatralitzada

L’Associació de Familiars d’Alzheimer a les Terres de l’Ebre, conjuntament amb l’Incite (Institut de Ciència i Teatre), duran a terme dissabte una conferència teatralitzada per donar a conèixer aspectes relacionats amb aquesta malaltia.

Com ja han fet en anteriors ocasions, la representació –titulada ‘El corazón no olvida, una historia sobre Alzheimer’– permetrà dur a terme una conferència per difondre alguns conceptes científics a través d’una posada en escena amb el protagonisme per a diversos personatges. D’aquesta manera, l’objectiu és poder aprofundir sobre alguns aspectes d’una manera amena i lúdica, mantenint a la vegada el component formatiu des d’un punt de vista basat en l’humor, la sensibilitat i el rigor científic.

L’acte està pensat per a persones de totes les edats, i adreçat especialment a malalts d’Alzheimer, als seus familiars i cuidadors, i també als professionals vinculats directament o indirecta en la malaltia. La conferència teatralitzada desvelarà les fites històriques més rellevants en la comprensió de l’Alzheimer: les bases neurobiològiques de la malaltia, la sintomatologia més evident, o les vies d’estudi per aconseguir trobar-ne una cura.

L’acte està previst per dissabte 12 de gener, a les 12 h, al teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies