HomeSense categoriaBaix Ebre Innova inicia l’oferta formativa de 2019 amb un curs de...

Baix Ebre Innova inicia l’oferta formativa de 2019 amb un curs de soldadura

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l’empresa Baix Ebre Innova, un curs de formació professional de soldadura amb elèctrode revestit i elèctrode no consumible (TIG), subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 720 hores i inclou 40 hores de pràctiques laborals en empreses del sector. Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, o bé trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores). També es pot formalitzar la inscripció a través del web del Consell Comarcal http://www.baixebre.cat.

El curs, que és presencial, s’iniciarà el proper 21 de gener de 2019 a les instal·lacions del Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i consta d’un bloc de formació teòrica i pràctica, un altre sobre tècniques d’inserció laboral i un tercer de pràctiques professionals en empreses del sector. El alumnes que completin aquesta formació obtindran al final del curs el certificat de professionalitat en soldadura amb elèctrode revestit i TIG.

L’objectiu d’aquest curs, que s’inclou en l’oferta formativa del curs 2018/19 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre en una especialitat que té actualment demanda dins del mercat laboral.

 


ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 5 = 11

Últimes notícies