HomeGastronomiaL'Associació Gastronòmica de les Terres de l'Ebre organitza el seu segon dinar...

L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre organitza el seu segon dinar a Gandesa

El passat 4 d’octubre, el restaurant Sibarites, Gandesa, que ha estat dirigit amb gran passió i devoció per David Mosegui durant més de 10 anys, va acollir un esdeveniment culinari extraordinari. L’Associació Gastronòmica de les Terres de l’Ebre va organitzar el seu segon dinar, que va ser una autèntica festa per als amants de la gastronomia i els productes de proximitat.

En aquesta memorable jornada, la taula es va omplir de productes artesanals i de proximitat, reflectint la riquesa culinària d’aquesta regió. Les Cerveses Homo Ibeerus i Homo Singularis, directes des d’Horta de Sant Joan, van ser les protagonistes de l’aperitiu, aportant un toc refrescant i original.

El dinar va incloure un total de vuit plats. Un dels aspectes més destacats d’aquest dinar va ser el maridatge amb vins del Celler Bàrbara Forés. El celler, va oferir vuit vins diferents que van complementar a la perfecció els sabors dels plats.

Entre els plats servits, es van destacar les creacions culinàries que incorporaven la trufa com a ingredient principal. La trufa, recollida a prop de Gandesa, va aportar un sabor únic i sofisticat als plats, revelant la importància de les matèries primes locals en la gastronomia de les Terres de l’Ebre.

La col·laboració entre el restaurant Sibarites de Gandesa, les cerveses de Ebrewine i els vins del Celler Bàrbara Forés va resultar en una experiència gastronòmica que deixarà una empremta en els comensals.

Galeria d’imatges:

Fotos: Cedides

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 38 = 44

Últimes notícies