HomeCulturaL’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la...

L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya

L’Auditori Sixto Mir obté el distintiu d’Espai Cultural Responsable que atorga la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i per tant, s’inclou l’equipament al Cens d’espais culturals responsables. L’Auditori Sixto Mir rep el distintiu perquè, com a espai cultural, compleix els protocols sanitaris per prevenir la COVID-19, i a més, es duen a terme les mesures d’informació pertinents a les persones assistents a les activitats culturals organitzades.

La regidora de Cultura, Èrika Ferraté, declara que “des de l’inici de la pandèmia el nostre principal objectiu ha sigut, i continua sent, oferir a la ciutadania un espai lliure de COVID-19 en què es compleixin totes les mesures establertes”. La regidora considera que “tot l’equip s’ha implicat a més no poder per garantir seguretat als assistents, i aquest distintiu és un reconeixement a la feina ben feta”. El distintiu també estableix que l’espai cultural disposa d’una assegurança de responsabilitat civil per a les activitats que es duen a terme i que es compromet a adoptar i aplicar programes d’actuació d’inclusió social.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies