HomeEconomiaL'empresa Amiblu inverteix tres milions d'euros en la seua planta de Camarles

L’empresa Amiblu inverteix tres milions d’euros en la seua planta de Camarles

El fabricant austríac de canonades i accessoris de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre Amiblu ha invertit 3 milions d’euros en la seua planta de Camarles per a la posada en marxa d’una nova línia de producció de canonades no circulars.

La planta compta amb 35.000 metres quadrats de superfície, en la qual treballen 185 empleats. Anualment produeix més de 300 km de canonades a l’any.

La nova línia de producció proveirà, principalment, el mercat espanyol, portuguèsfrancès i italià, on la demanda de canonades no circulars és cada vegada major.

Les canonades no circulars serveixen, principalment, per a rehabilitar sistemes de sanejament i col·lectors urbans d’aigües residuals que s’han deteriorat amb el pas dels anys o sofreixen problemes de corrosió i necessiten ser reparats.

El disseny i sistema d’implementació permeten rehabilitar els col·lectors d’aigües antics, de manera definitiva i sense afectacions importants en la via pública, com seria l’aixecament de sòl. Les canonades no circulars s’introdueixen dins dels col·lectors antics –ja deteriorats– mitjançant un mètode d’embranzida i s’uneixen amb formigó, funcionant com un col·lector completament nou i amb una vida útil superior als 150 anys.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 20 = 26

Últimes notícies